Søndag 26.3 var det KM-stafett på Beitostølen for Oppland skikrets. Mange Svealøpere med støtteapparat hadde tatt turen til Beito for en skihelg i strålende vær.

1 J11-12 år

2 G 13-16 år

1 J13-16 år

1 Menn senior

Stafetten gikk i tre etapper med klassisk på første etappe og fristil på de to neste. Det var sonestafett for 8-10 år og 11-12 år, og KM for 13 år og eldre.

Komplette resultater KM-stafett 2017

G/Mix 8-10 år med Hans Martin, Ida og Kari gikk en flott stafett i solskinnet på Beito.

Det andre G/mix 8-10 år besto av Sølve, Sol Frid og Agnes.

J 11-12 år kom inn til 2. plass i sin klasse, men siden vinnerlaget var mix mellom to klubber kom Sveajentene øverst på pallen! det var 10 lag med i klassen.

De to G13-16 lagene våre kom på 13. og 20. plass av 27 lag.

Sivert, Emil Solan og Simen:

Anna, Mathias og Casper:

J13-16 år kom inn til en 12. plass i et sterkt felt. Oline, Nora og Helena.

Vi hadde også med et Herre senior-lag. Den gikk med fire etapper og to løpere gikk to etapper hver; en klassisk og en fristil. Raymond og Lars Håvard gikk inn til en flott 2. plass for Svea! Gratulerer med KM-sølv!