Styremøte LIR 16.12.2019

Postet av Mona Irene Haugen den 14. Aug 2020

Referat fra styremøte mandag 16.12.2019

Tilstede: Arild, Trond, Vigdis og Terje

Forfall: Eddy, Mona, Nina.

Saksliste:

Trond har fått en henvendelse fra en skiløper i Svea skilag som lurte på om ikke skiklubbene i Lunner kommune også burde kunne parkere gratis på skianlegget på Lygna mens det kun er kunstsnø. Vedkommende antok at Lunner kommune også har bidratt økonomisk til snøproduksjonsanlegget. Vi sjekker med Else og sjekker hva Idrettsrådet i Gran tenker om dette.

Et hjertesukk fra en forelder: Hvorfor kan ikke de forskjellige klubbene nord i kommunen samarbeide om treningstider, slik at barna kan lettere få prøve flere idretter. Lunner håndball og Lunner fotball har forsøkt dette på enkelte alderstrinn med hell. Det blir allikevel vanskelig så lenge styrene ikke har fokus på dette, eller legger føringer på trenerne.

 Et forslag fra idrettsrådet er om særidrettslagene kan gå sammen om en idrettsskole for de minste barna på tvers av idrettene, hvor barna får prøve mange idretter.

Seminaret 12. februar 2020. Hadeland kultursal klokken 18.00 – ca. 20.00

Lage et facebookarrangement med beskrivelse av foredragsholdere, husk at Gran Idrettsråd er medarrangør. Arrangementet er gratis og målgruppa er foreldre, trenere og foresatte i idrettslag på Hadeland.  (Terje lager forslag)

Anja Hammerseng Edin: Tittel: Talentets indre kamp.
Dette er virkeligheten. De rå historiene som så mange bærer på, men kamuflerer bort.
 (Sunn barne- og ungdomsidrett. Få ned hysteriet hos foreldrene, som resulterer i overtrente barn og for lite allsidig trening)

Hans Kristian Holm: «Gårsdagens eliteidrett – dagens barneidrett?» Er norsk barne- og ungdomsidrett så allsidig, inkluderende og lite prestasjonsfokusert som NIF ønsker? Hvorfor ser vi utøvere helt ned i barneskolealder med skader og overbelastning? 

 

Om Anja: Et foredrag med Anja Hammerseng-Edin gir deg:

En svært karismatisk og inspirerende foredragsholder som motiverer til å se muligheter i stedet for begrensninger.

Levende og ærlige foredrag som treffer deg midt i hjertet.

Konkrete tips og verktøy som er enkle å ta i bruk

Om Hans Kristian: Hans Kristian Holm er seksjonsoverlege ved Barne- og ungdomsavd. SI Lillehammer med spesielt ansvar for bl.a. idrettsrelaterte problemstillinger og dårlig fungerende utøvere. Månedlig behandler han barn helt ned i 12 årsalderen som i iveren etter å bli best i sin idrett blir overtrent, skadet eller trener seg syke. Hans Kristian var assisterende sjefslege for Ungdoms-OL på Lillehammer i 2016 og er Barne- og ungdomstrener i flere idretter lokalt siste 15 år.

Søke sparebankstiftelsene om tilskudd til foredragsholdere og lokaler (Terje)

Invitere avisen Hadeland til å skrive om arrangementet på forhånd. (Terje)

Lage egen invitasjon til idrettslagene spesielt samt til politikerne i begge kommunene.

Informere Ingunn i Gran Idrettsråd, så de vet hva som skjer. (Terje)

Kjøpe blomster til foredragsholderne eventuell gave fra dem.

 

NESTE MØTE ER MANDAG 27. JANUAR KLOKKEN 18.30 PÅ LUPRO.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.