Cupavslutning og KM-stafett

Postet av Liv Karin Vesteng den 10. Apr 2016

Mange Svealøpere med familier har vært samlet på Gålå i helga for å gå det siste rennet i Totenbank- og Gålå-cup samt KM-stafett. Været var upåklagelig og det samme gjaldt for resultatene! For en gjeng med løpere vi har! Det er tydelig at her blir det lagt ned mye trening, og supre trenere er vi også så heldige å ha!

Det var også premieutdeling til de tre beste i cupene på kvelden på lørdag, og det ble hele 6 pallplasseringer til Svea skilag. I tillegg var det foredrag med Egil Kristiansen, sosialt opplegg og felles middag. En flott avslutning på sesongen :)

Resultater lørdag: Gålå_09.04.2016.pdf

Resultater søndag: KMstafett_10.04.2016.pdf

En flott gjeng med 13-åringer!


Nora fikk en flott 3. plass i Gålå-cup

Flott 3. plass til Simen i G13 i Totenbank-cupen.

Super 1. plass til Oline og 3. plass til Helena i J13 i Totenbank-cup.

Flott 3. plass til Trond i Totenbank-cup.

Flott 3. plass til Sjur i G11.


KM-stafett

J8-10 år hadde lag sammen med Harestua. Ida, Kari og Agnes gikk inn til en flott nestbeste tid i stafetten.

G8-10 år gikk inn til nest beste tid i sin klasse. Mikkel, Agnes og Oscar. (Agnes var reserve for Audun som hadde skadet kneet).

J11-12 hadde lag sammen med Brandbu IF. Mathea, Karen og Vår gikk inn til en flott 4. plass i stafetten. Kathrine Harsem delte ut premier.


G11-12 med Sjur, Emil og Trond på laget gikk inn til en fin 7. plass.

J13-16 år. Solveig, Nora og Helena gikk inn til 6. plass i stafetten. Anna, Oline og en løper fra Vind IL gikk miks-stafett. Alle løperne våre gikk solide etapper!

G13-16 år gikk inn til en fin 10. plass med Casper, Raymond og Simen på laget. EmilSolan gikk på miks-lag med to fra Moen spk.


Gratulerer så mye til alle Svea sine løpere! Det er bare å glede seg til neste sesong, for her blir det mye god underholdning!

Husk premieutdeling for trippelrenn og klubbmesterskap torsdag 14/4 kl 18 på Svea sportshytte.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.