Overnatting på renn i vinter

Postet av Liv Karin Vesteng den 9. Nov 2015

I forbindelse med renn i vinter som er langt unna har vi bestilt felles overnatting i hytter. Se mer info i vedlegget.

1.-2. januar er det åpningsrenn i cupene Totenbank cup, 11-14 år, og Gålå cup, 15-16 år. Det er klasser fra 8 år og oppover, men cupen gjelder fra 11 år (f 2005).

15.-17. januar er det KM på Skrautvål. KM er fra 13 år (f 2003) og oppover, men rennet på lørdag er seedingrenn for 12 åringer til Ungdomsbirken og har klasser fra 8 år (f 2008) hvis noen vil gå.
Fagernes camping har fått forespørsler om overnatting fra andre klubber og jeg trenger rask tilbakemelding på hvem som skal være med her. Jeg vil gjerne ha beskjed hvis det er noen som ikke skal være med også, da trenger jeg ikke mase mer på dere :)

2.-4. april er det cupavlutning på Gålå på lørdag og KM-stafett på søndag som vi håper så mange som mulig vil bli med på. Dette er for 8 år (f 2008) og oppover.


Gi beskjed til livkarin@vesteng.no så fort dere vet om dere skal være med. Det er førstemann til mølla her :)


Vedlegg: Overnatting1.docx2 Kommentarer

Kommentarer

  • Liv Karin Vesteng

    Det som haster mest er å si fra om man trenger overnatting på KM på Fagernes. Jeg må avbestille det vi ikke skal ha denne uka.

    10 november 2015
  • Liv Karin Vesteng

    Hytta på Beitostølen er full, men si fra hvis dere gjerne vil ha overnatting der så ser jeg hva jeg kan få til likevel. Det begynner å fylles opp på Gålå også. 10 plasser igjen :)

    10 november 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.